Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Jakt och Viltvård på Vildmarksmässan 2017

Nu gör vi en storsatsning på en spännande och upplysande Jaktaktivitet för våra besökare tillsammans med Jägareförbundet Stockholms Län. Vi är jätteglada för detta samarbete som kommer ge besökarna massor av inspiration och kunskap.

Olof Lublin, ordförande Jägareförbundet i Stockholm Län; berätta lite kort om varför ni gör detta och vad kommer hända på plats?

- Med spänning vi ser fram mot att få möta alla natur och friluftsintresserade besökare på Vildmarksmässan. Jägareförbundet Stockholms län kommer presentera fyra huvudteman.

Hur blir man jägare
Våra experter svarar gärna på vad det finns för Utbildnings alternativ och var man har möjlighet att göra praktiska övningar. De här och alla andra frågor kring hur man tar jägarexamen svarar våra experter gärna på

Viltmat
Viltmaten är en central del i vår värld - god, klimatsmart och helt ekologisk. Hos oss kommer vi ha kunniga vilthanterare och specialister som ger tips och råd.

Viltolyckor och eftersök
Vi vill också lyfta fram jägarnas samhällsnytta. Landets eftersöksjägare är dygnet runt året om beredda till utryckning och undsättning för att minska lidandet hos skadat vilt. 45 000 utryckningar per år görs av våra eftersöksjägare. Vi kommer ha mycket erfarna eftersöksjägare på plats som gärna svarar på frågor och ger goda råd.

Vildsvin
Vildsvinsstammen ökar i stora delar av landet och vi i Jägareförbundet Stockholms län vill gärna informera och räta ut några frågetecken kring detta vilt. Experter kommer att berätta och svara på frågor.

 


Vi vill också passa på att puffa för möjligheten att ställa ut med olika produkter som är relaterade till jakt och friskvård. Kontakta då Maja Eklund på Stockholmsmässan, på 070-789 4232 eller maja.eklund@stockholmsmassan.se


Mer information om Jägareförbundet Stockholms Län »