Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Tour Africa

Vi finns i monter B03:18

Hitta oss på kartan

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av safariresor till Afrika.

Med över 30 års erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt afrikaresa. Vi har som specialitet att skräddarsy din egen safari i privat safaribil, vilket ger dig nästintill obegränsade möjligheter till en unik upplevelse. Vi har resor för alla, men vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt, oavsett om du vill spendera tiden på stranden, i naturen eller i en jeep på savannen.

Kom och träffa oss på Äventyrsmässan och prata med oss hur det är att resa på safari med din partner, ditt kompisgäng eller familjen på så kallade generationsresor. Det är en av de bästa ”teambuilding-resorna” man kan göra och man får minnen för livet. Resorna passar verkligen de som har intressen för natur, djur och andra kulturer. Maten är mycket bra och det finns alltid något att göra oavsett om det är att spana djur, ta det lugnt vid en pool med en bra bok, göra walkingsafaris, trekka upp på Kilimanjaro, samtala med lokalbefolkningen eller njuta av sköna, lata dagar vid Indiska Oceanen. De resmål som vi säljer allra mest av är Sydafrika med sin underbara service och aktiviteter för alla smaker samt Kenya och Tanzania i Östafrika med savanner, höga berg, riktig vildmark och vita stränder vid det varma havet.

För dig som är lite rutinerad har vi nya äventyr som väntar. Så kom gärna och prata ökenupplevelser i Namibia, Okavangodeltat i Botswana, walkingsafari i Zambia, Victoriafallen och Hwange i Zimbabwe, Bergsgorillor i Rwanda, naturen i Uganda och korallreven i Moçambique.

Alla resor, boenden och transporter håller hög kvalitet. Vår ambition är att arbeta med lokala leverantörer, vilket alltid borgar för en riktigt genuin upplevelse. Våra resor sker till största delen som privata skräddarsydda safaris, men vi har även gruppresor med svensktalande guide och rundresor i internationell grupp. Läs mer om oss på www.tourafrica.se och kontakta oss på info@tourafrica.se. Twende Safari!

Kategorier

Tour Africa

Industrivägen 23

171 48 Solna

Tel: 0140-37 50 50

info@tourafrica.se

Program

Mässerbjudande