Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

MigraX AB

Vi finns i monter B11:32

Hitta oss på kartan

MigraX lanserar Lamax och Truecam för första gången på Vildmarksmässan.

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni, kommunikation, mobil video och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för den svenska marknaden.

Vi är Skandinavisk generalagent för Lamax samt Truecam. Vi representerar även Grandstream, Patton Electronics, Cyberpower och 3CX samt VXi Corp i hela Skandinavien. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

För första gången kan nu Sveriges publik möta actionkameror, dashkameror, Bluetooth högtalare och Bluetooth headsets från Lamax. Dessa produkter har testats på samma sätt som våra andra produkter, vilket går att vi kan ställa oss bakom den kvalité och användarvänlighet som vi kräver av dom produkter och leverantörer vi representerar i Skandinavien.

MigraX arbetar genom ett återförsäljarled med ca 350 återförsäljare runtom oss Skandinavien. Dock som en lanseringsspecial så kan även privatpersoner köpa produkterna direkt här på mässan till 20% lägre pris än normalt. Detta gäller enbart under mässdagarna.

Våra varumärken

Lamax Electronics, TrueCam

Video

Kategorier

MigraX AB

Ekhagsvägen 15

141 71 Segeltorp

Tel: 010 499 50 00

info@migrax.se

Mässerbjudande