Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Inlandsbanan

Vi finns i monter B01:28

Hitta oss på kartan

Inlandsbanan är inte som andra tåg. När andra tåg stannar mitt i stan släpper Inlandsbanan av dig mitt i äventyret. Det svenska inlandet har mycket själ och hjärta att bjuda på, med massor av äventyr som väntar på att upplevas. Banan sträcker sig med sina 130 mil från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr. Vägen kantas så klart av en rik historia, men också av levande och kreativa bygder. Här möter du människor, kultur, djur, mat och natur. Som bara finns här.

Upplev inlandets storslagna natur, mat och kultur. Koppla av och ta det lugnt eller njut av en aktiv semester med stora möjligheter att utöva dina friluftsintressen, du kan exempelvis ta med dig din cykel på resan. Du reser bekvämt i våra rälsbussar där våra tågvärdar ser till att du får en trevlig och minnesvärd resa och vi gör bland annat stopp för lunch och middag utmed banan.

Du väljer själv om du vill resa på egen hand eller boka en färdig paketresa som stämmer med dina intressen och önskemål. Du kan välja mellan tre sätt att åka – med paketresa, med Inlandsbanekort eller med färdbiljett.

I år har vi nio paketresor, varav tre är helt nya! Det fina med en paketresa är att både resan och boende på hotell är förbokat. Ett enkelt och bekvämt sätt att få en helhetsupplevelse. Vissa aktiviteter är utvalda och ingår i paketet, utöver dessa bestämmer du själv hur du vill spendera din tid.

Vill du hellre resa helt på egen hand passar vårt tågluffarkort Inlandsbanekortet bäst. Det är giltigt i 14 dagar från avresedagen och du väljer själv var du vill stanna och hur länge. Ta med familjen också, två barn upp till 15 år reser gratis i vuxens sällskap. Du kan också välja att resa en eller flera kortare sträckor, då löser du en färdbiljett per sträcka.

Besök vår hemsida för mer information och inspiration till din resa, www.inlandsbanan.se

Video

Kategorier

Inlandsbanan

Box 561

831 27 Östersund

Tel: 0771-535353

boka@inlandsbanan.se

Mässerbjudande