Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Andersons African Adventures

Vi finns i monter B03:18

Hitta oss på kartan

Safari i Tanzania är kanske den bästa i Afrika när den görs på rätt sätt och när ni reser med Anderson’s så gör ni det med vårt kunnande och erfarenhet. Vi kan Tanzania med vårt kontor och garage med svensk chef på plats i Arusha och en stor och erfaren organisation på plats. Vi har ett 40-tal jeepar (Landcruisers) på plats som gör den norra safarirutten för våra resenärer. Vi har även GPS i alla jeepar så vi alltid vet var våra safarijeepar och resenärer är.

När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör med gott rykte och som brinner för resor till Afrika. Vi bokar våra flyg från Sverige till Afrika själva och har egna avtal på paketpriser på de flesta flygbolag vi arbetar med. Vi arbetar långsiktigt och tillsammans med våra samarbetspartners och agenter.

När du bokar en paketresa med Anderson’s i Sverige har du också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika och även hem till oss. Vi bryr oss om våra resenärer.

Anderson’s African Adventures i Sverige ägs och drivs sedan 2009 av Tranås Resebyrå AB som har ett mycket stort intresse och engagemang för att erbjuda resor som gäller biståndsresor. Tranås Resebyrå har även varumärket Tour Africa som erbjuder safariresor till Afrika sedan 1980-talet och har genom alla år arbetat mycket nära Anderson’s African Adventures i Tanzania.

Vi är också en av de väldigt få arrangörer i Sverige som har trippel AAA i kreditvärdighet vilket ger dig en extra trygghet som resenär när du bokar en resa med oss i Sverige.

Kategorier

Andersons African Adventures

Vasagatan 27

573 31 Tranås

Tel: 08203050

info@andersons.se

Mässerbjudande